Ειδήσεις

Ιπποδάμεια Κεντρική Αγορά Τροφίμων στον Πειραιά

Σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 16 Οκτωβρίου συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλη με τον Πρόεδρο Ν. Μανεσιώτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Πειραιώς, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Διαβάστε Περισσότερα

Βράβευση του Πειραιά ως πόλη καλής πρακτικής URBACT


Στην τελετή βράβευσης στο Ταλίν της Εσθονίας παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Πειραιά για να παραλάβει το βραβείο / τίτλο «Πόλη Καλής Πρακτικής URBACT».

Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, έλαβε επισήμως το βραβείο για τον διαγωνισμό καινοτομίας «BluegrowthInitiative».
 
Διαβάστε Περισσότερα

Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει το εμπόριο από το BREXIT


Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει το εμπόριο από το Brexit αποτέλεσαν αντικείμενο των τελευταίων Δ.Σ. της EuroCommerce και βεβαίως του συμβουλίου της ΕΣΕΕ. Με αφορμή μάλιστα τη πρόσκληση του ΥΠΕΞ τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στους προέδρους των κοινωνικών εταίρων για συνάντηση ενημέρωσης των εθνικών μας θέσεων σχετικά με το Brexit, η ΕΣΕΕ απέστειλε υπόμνημα όπου διατυπώνει τους προβληματισμούς της στα σημαντικά σημεία του θέματος.
Διαβάστε Περισσότερα

Διακριση του Δήμου Πειραιά για το "Piraeus Blue Growth Initiative"


Σημαντική διάκριση πέτυχε ο Δήμος Πειραιά με τις καινοτόμες δράσεις του, για την υπ
οστήριξη της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα με το πρόγραμμα για την Aephoria.net: Piraeus Blue Growth Initiative(BGI).
Διαβάστε Περισσότερα

17th Navigator Forum 2017


Ο κατεξοχήν θεσμός για τα ελληνικά ναυτιλιακά δρώμενα, το 17ο Ναυτιλιακό Forum της NAVIGATOR πρόκειται να λάβει χώρα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, στο πλωτό ΜουσείοHellas Liberty(Πύλη Ε2, Λιμάνι Πειραιά)από τις 09:30 έως τις 16:00. 

Αρχής γενομένης από το 2001, το «NAVIGATOR» αποτελεί το Μακροβιότερο Ελληνικό Ναυτιλιακό Forum που διοργανώνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία στον Ελλαδικό χώρο σε ετήσια βάση, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 400 καταξιωμένα στελέχη της Ναυτιλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Ε.Β.Ε.Π. και Ε.Ε.L.

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, με γνώμονα κοινούς στόχους και όραμα και με βασικό σκοπό την προώθηση δράσεων ενίσχυσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών Logistics, δύο φορείς με μακρά και γόνιμη συνεργασία, η Ελληνική Εταιρεία LOGISTICSκαι το Ε.Β.Ε.Π., εκπροσωπούμενοι από τους Προέδρους τους κ. N. Ροδόπουλο και κ. Β. Κορκίδη, αντίστοιχα, υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους εξής τομείς και αντικείμενα:
Διαβάστε Περισσότερα

Download app

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!