Αίτηση για έκδοση ZoStonPirea Card

τί είναι η ZoStonPirea Card;
ZoStonPirea Card είναι το νέο project του www.zostonpirea.gr. Μια κάρτα ειδικών εκπτώσεων και προνομίων αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ηλεκρονικού καταλόγου.

τί είδους εκπτώσεις και προνόμια εξασφαλίζω με τη ZoStonPirea Card; bestpriceΟ κάτοχος της  ZoStonPirea Card εξασφαλίζει εκπτώσεις από 20% έως 50% σε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τον κατάλογό μας και έχουν στην καταχώρησή τους το ειδικό σήμα


η ZoStonPirea Card έχει κάποιο περιορισμό όσον αφορά τη χρήση της; 
Η ZoStonPirea Card δεν έχει κανένα περιορισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όσες φόρες την ημέρα, την εβδομάδα, το μήνα ή το χρόνο επιθυμεί να κάνει χρήση ο κάτοχός της.

μπορώ να χρησιμοποιήσω τη ZoStonPirea Card με την παρέα μου; 
Η ZoStonPirea Card μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχό της και για το σύνολο της παρέας του έως 8 άτομα (cafe-bars, bars, clubs, live μουσικές σκηνές και φαγητό).

πώς θα ενημερώνομαι σχετικά με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη ZoStonPirea Card; 
Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη ZoStonPirea Card θα ανανεώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα ενημερώνονται τα μέλη μέσα μέσα από την ειδική κατηγορία "ZoStonPirea Card" στο www.zostonpirea.gr, μέσω ειδικού tab στη fan page στο facebook αλλά και μέσω ειδικού newsletter στα e-mail των μελών.

πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει τη ZoStonPirea Card;
Τη ZoStonPirea Card μπορεί κάποιος να την αποκτήσει online μέσω της ειδικής κατηγορίας του www.zostonpirea.gr αλλά και μέσω του ειδικού tab της fan page στο facebook. Στην περίπτωση της online παραγγελίας η κάρτα μαζί με το ειδικό έντυπο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων θα αποστέλλεται ταχυδρομικά στη διεύθυνση της επιλογής κατόπιν σχετικής τηλεφωνικής συνενοήσεως.

πόσο κοστίζει και ποιά είναι η ισχύς της ZoStonPirea Card;
Η ZoStonPirea Card είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! και δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Click-Here-Blue

(Η αίτηση για την απόκτηση της Ζω στον Πειραιά card θα πρέπει να σταλεί με fax: 2130145819 ή στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)


Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!