Σουβλάκι 117

Οδός: Καραίσκου 117
Τ.Κ.: 18535
Πόλη: Πειραιάς (Πλατεία Κοραή)
Τηλέφωνο: 210 41 24 119
Ιστοσελίδα: Σουβλάκι 117
ποιότητα
φρεσκάδα
εξυπηρέτηση


Hφιλοσοφία μας συμπυκνώνεται σε 3 λέξεις που αποτελούν και την απόλυτη προτεραιότητά μας: ποιότητα, φρεσκάδα, εξυπηρέτηση.

Για εμάς η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη, αφού μόνο αυτή μπορεί να σας προσφέρει ένα πραγματικά λαχταριστό πιάτο χωρίς… αστερίσκους. Όλα τα κρέατά μας είναι νωπά, άριστης ποιότητας και φρεσκοψημένα ώστε να διατηρούν όλη τη γεύση και τους χυμούς τους, ενώ κάποιοι από τους μεζέδες μας είναι χειροποίητοι και φρεσκοκατεψυγμένοι. Οι σαλάτες μας κόβονται αμέσως μετά την παραγγελία σας, παρασκευάζονται από ολόφρεσκα λαχανικά και περιέχουν extraπαρθένο ελαιόλαδο.

Φυσικά, η εμπειρία του πελάτη σε ένα εστιατόριο δεν εξαρτάται μόνο από τη γεύση και την ποιότητα των πιάτων αλλά και από την εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό, στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με ταχύτητα, υπευθυνότητα και πάνω από όλα σεβασμό στον πελάτη, ο οποίος μας τιμά με την επιλογή του.

Γνωρίζουμε καλά ότι μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό και δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή για εμάς από έναν ικανοποιημένο, γελαστό θαμώνα στο Σουβλάκι 117!

Για εμάς κάθε πελάτης είναι και ένας φιλοξενούμενος, τον οποίο έχουμε καθήκον να περιποιηθούμε με χαμόγελο και επαγγελματισμό.

Η ικανοποίησή του είναι για εμάς στοίχημα και ανταμοιβή ταυτόχρονα!
facebook like us


Χάρτης:
Εικόνες:

Κατάλογος Επιχειρήσεων Πειραιά και σε Android !!!

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!