Βρανού Η. Μαρία (Παιδίατρος)

Πρόσωπο επαφής: Βρανού Η. Μαρία
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οδός: Κλεισόβης 26, Χατζηκυριάκειο
Τ.Κ.: 18539
Πόλη: Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 4522314
Τηλέφωνο 2: 6936 670409
Διδάκτωρ Πανεπιστήμιου Ιατρικής Αθηνών Επιστημονική Συνεργάτης Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” τ. Εντατικολόγος Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Παίδων ''ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ''

Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Αθηνών Ειδίκευση στην παιδιατρική ειδικότητα στην Α Παιδιατρική κλινική του  Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” (4 έτη).

Έμμισθη θέση-Συμμέτοχη σε Ερευνητικά Πρωτόκολλα στη Μονάδα Αιμορραγικών Διαθέσεων του  Νοσοκομείου Παίδων ''ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ'' (2 έτη).

Εξειδίκευση στη Επείγουσα Παιδιατρική-Εντατικολογία Βαρέως πάσχοντα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του  Νοσοκομείου Παίδων “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” ( 3 έτη).

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (Βαθμός Άριστα).

Δεκάδες συμμέτοχες-ομιλίες σε Ελληνικά -Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Συνέδρια Παιδιατρικής και υποειδικοτήτων της.

Συγγραφή ιατρικών άρθρων σε Ελληνικά και Διεθνή Παιδιατρικά περιοδικά.

Η πλούσια εμπειρία μου στην κλινική παιδιατρική και στην επείγουσα παιδιατρική ΜΕΘ βαρέως πασχόντων παιδιών, εργαζομένη επί σειρά ετών στο Νοσοκομείο Παίδων “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”, το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο των Βαλκάνιων με βοήθα να εκτιμώ και να αντιμετωπίζω τόσο το άρρωστο, όσο και το υγιές παιδί σαν ολότητα ψυχοσωματική.

Γιατί τα παιδιά δεν είναι μικροί ενήλικες αλλά παιδιά! και οφείλουμε να τα βοηθήσουμε να ζήσουν την αθωότητα της παιδικής ηλικίας για μια υγιή μετάβαση στην ενήλικο ζωή. Γι’ αυτό το λόγο στο ιατρείο εξετάζονται παιδιά από 0 έως 18 ετών.

Καθημερινά 18.00-20.00 
12-18.00 μόνον κατόπιν ραντεβού
Κατ' οίκον επισκέψεις  (δήμος Πειραιά, Δραπετσώνα, Αγία Σοφία)
Συν/ση όλων των ταμείων (ΕΟΠΠΥ, Λιμενικό, Αεροπορία, Στρατός, Πολεμικό Ναυτικό)

Χάρτης:
Εικόνες:
Βρίσκεται σε: Παιδίατροι

Κατάλογος Επιχειρήσεων Πειραιά και σε Android !!!

Social Media

 

Newsletter

Εγγραφείτε μόνο με ενα e-mail!